210 5982055 - 210 5906433       Σύνδεση
Δελφών 70, Αιγάλεω (δίπλα στο ΠΑΔΑ)
ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Στεφάνου Σαράφη 25, Αγία Βαρβάρα
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Το "Vellum certificate for waiters" είναι μοριοδοτούμενο πρόγραμμα εξειδικευμένων δεξιοτήτων το οποίο έχει σκοπό να βοηθήσει τους απασχολούμενους στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης.

 

Τι είναι το "Vellum certificate for waiters";

Ο τομέας της εστίασης και των τουριστικών επαγγελμάτων βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε πιο περιζήτητους επαγγελματικούς κλάδους καθώς αποτελείται από επαγγέλματα με μεγάλη ζήτηση, για τα οποία προβλέπονται συνεχώς νέες προοπτικές απασχόλησης. Το πιστοποιητικό εξειδικευμένων δεξιοτήτων "Vellum certificate for waiters" έχει σκοπό να βοηθήσει τους απασχολούμενους στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, έναν κλάδο που έχει ιδιαίτερη ζήτηση στη χώρα μας και συγκεκριμένα αφορά ήδη εργαζομένους ή άτομα που ενδιαφέρονται να ασκήσουν το επάγγελμα του τραπεζοκόμου (σερβιτόρου). Ενταχθείτε δυναμικά στο χώρο του τουρισμού αποκτήστε εξειδικευμένες  γνώσεις και δεξιότητες.

 

Σε ποιους απευθύνεται το "Vellum certificate for waiters";

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

  • Στους νεοεισερχόμενους στο χώρο της εστίασης αφού αποτελεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, καθώς η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί κάτι περισσότερο από απλό σερβίρισμα εδεσμάτων και ποτών.
  • Στους απασχολούμενους του κλάδου (επιχειρηματίες εστίασης, F&Β Managers, Maitre, σερβιτόρους) καθώς αποτελεί ένα βασικό εργαλείο αναβάθμισης γνώσεων και απόκτησης των απαραίτητων δεξιοτήτων για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων, αλλά και την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Εκπαιδευτικοί στόχοι:

  • Να γνωρίζουν τη θεωρία που αφορά στις επισιτιστικές επιχειρήσεις.
  • Να γνωρίζουν, να υιοθετούν και να εφαρμόζουν την ιεραρχία και τις αρμοδιότητες των υπαλλήλων στις επισιτιστικές επιχειρήσεις.
  • Να περιγράφουν και να εφαρμόζουν τις διαδικασίες του σερβιρίσματος (πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά).
  • Να γνωρίζουν τον εξοπλισμό του εστιατορίου και τη χρήση του.
  • Να περιγράφουν και να εφαρμόζουν τους τρόπους σερβιρίσματος.
  • Να περιγράφουν τα γεύματα και τους κανόνες σύνταξης μενού.
  • Να ερμηνεύουν και να εφαρμόζουν το savoir vivre.
  • Να προτιμούν, ανάλογα με τις συνθήκες, το σωστό τρόπο σερβιρίσματος.
  • Να διαχειρίζονται σωστά τα παράπονα των πελατών.
  • Να διαχειρίζονται σωστά το χρόνο τους.
  • Να προσέχουν την εμφάνισή τους.
  • Να προτείνουν εδέσματα, ποτά και κρασί σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.
  • Να γνωρίζουν και να εφαρμόζουν τους γενικούς κανόνες Υγιεινής

Με την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος θα λάβετε:

  • Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.
  • Πιστοποιητικό "Vellum certificate for waiters".
  • Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass όπου απονέμονται βαθμοί ECVET.
 logonew2

Δελφών 70, Αιγάλεω 122 43 (δίπλα στο ΠΑΔΑ)

210 5982055, Γραμματεία

210 5906433, Κέντρο Πληροφορικής & Επιδοτούμενων Προγραμμάτων

info@kamariotou.edu.gr

 

logonewgri

Νέο Παράρτημα

Στεφάνου Σαράφη 25, Αγ. Βαρβάρα

  210 5617002

info@kamariotou.edu.gr

 
Xρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Περισσότερα...